ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η εταιρεία ΑΔΕΛΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ είναι οικογενειακή επιχείρηση με κύριο αντικείμενό της την εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων. Η εταιρεία ιδρύθηκε to 1967 από τον Κ. Νικόλαο  Βουρλούμη, ξεκινώντας ως βιοτεχνία–μηχανουργείο με την κατασκευή υδραυλικών εξαρτημάτων ανυψωτικών μηχανημάτων, με τη συνδρομή έμπειρων συνεργατών στον χώρο. Σταδιακά ανέλαβε η δεύτερη γενιά της οικογένειας Βουρλούμη και επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην εμπορία-επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων λαμβάνοντας τη σημερινή της μορφή το 1989 ως Α.Ε. σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με έδρα σήμερα την Αθήνα.

Η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρείας ως το 2009 την κατέστησε μια από τις ηγέτιδες επιχειρήσεις στον τομέα της, διαθέτοντας σήμερα τεράστια εμπειρία, οικονομική αυτοδυναμία και μεγάλες τεχνικές δυνατότητες, με περισσότερους από 20.000 πελάτες.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία όλων των κατηγοριών (κινητήρων εσωτερικής καύσης ηλεκτρικών) Ανυψωτικών Περονοφόρων Μηχανημάτων (καινούριων ή μεταχειρισμένων) και των αντίστοιχων ανταλλακτικών ή πρόσθετων εξαρτημάτων κάθε τύπου όλων των κατασκευαστών στις οργανωμένες αποθήκες της.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι επίσημη αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρίας CESAB ,μέλος του group Toyota Material Handling και της κινέζικης εταιρείας HELI, δυο εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται στην παραγωγή και εμπορία ανυψωτικών περονοφόρων μηχανημάτων.Είναι επίσης αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας FIORENTINI  η οποία παράγει βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού και της καναδέζικης εταιρεία SKYJACK που προσφέρει αυτοκινούμενες πλατφόρμες εργασίας.

Επιπλέον διαθέτει τη δυνατότητα ενοικίασης των μηχανημάτων καθώς και την πλήρη συντήρηση/επισκευή/ανακατασκευή/αναβάθμισή τους από το εξειδικευμένο Service της στις εγκαταστάσεις της. Παράλληλα έχει αναπτύξει επιτυχώς τμήμα Τεχνολογιών Περιβάλλοντος, κατασκευάζοντας το δικό της Σύστημα Υπογειοποίησης Κάδων Απορριμμάτων, ενώ ταυτόχρονα ερευνά την ευρωπαϊκή αγορά για συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου.